tag:blogger.com,1999:blog-6259672809754704889.post755143249451587748..comments2021-01-16T00:29:51.851+01:00Comments on twins arté-fusion: Krupniak, czyli Piróg biłgorajski.allatheiahttp://www.blogger.com/profile/04166992998609536198noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-6259672809754704889.post-63722927452285899062011-01-05T09:41:55.288+01:002011-01-05T09:41:55.288+01:00Dobre :) Polecam, bo przepis prosty, skladniki ogo...Dobre :) Polecam, bo przepis prosty, skladniki ogolnodostepne, a smak kaszy w zupelnie innym wymiarze! Nadal za kasza gryczana w czystej postaci nie przepadam, a pirog "znika z talerzyka" :) Pozdrawiam!!!!!allatheiahttps://www.blogger.com/profile/04166992998609536198noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6259672809754704889.post-60154467589379154272011-01-04T19:57:31.233+01:002011-01-04T19:57:31.233+01:00DObre? Też nie jestem fanką kaszy gryczanej - czas...DObre? Też nie jestem fanką kaszy gryczanej - czasem zjem, bardziej z rozsądku... Ale czuję, ze ten piróg jest wart wypróbowania. Zapisuję!Ania Włodarczyk vel Truskawkahttps://www.blogger.com/profile/16617994335563394183noreply@blogger.com